Start Visie Contact

Bezoek ons

Nieuweweg 35
9500 Geraardsbergen


Telefoon: 0496 36 02 92


© 2010 Printermezzo
Alle rechten voorbehouden
Printermezzo,
specifiek voor zelfstandigen,
KMO's en verenigingen

Onze visie

Printermezzo is opgericht uit een concrete, eigen behoefte van kleine zelfstandigen. Sofie en Jonas enerzijds, en Annick en Joeri anderzijds, hadden elk een eigen zaak, maar vonden moeilijk een firma die bereid was textiel, gadgets of reclamemateriaal in kleine oplagen te maken.

Daarom besloten we de handen in elkaar te slaan en zelf in die behoefte te voorzien. Printermezzo richt zich dus in de eerste plaats op kleinere ondernemingen en verenigingen, die meestal kleine hoeveelheden nodig hebben. Wij maken voornamelijk gebruik van digitale technieken, die ervoor zorgen dat we bijna alles vanaf één stuk kunnen produceren, steeds met oog voor de kwaliteit die kleine ondernemingen zo sterk maakt!

Na een periode van intense samenwerking met evenementenorganisator Me-Vents waaruit bleek dat beide ondernemingen elkaar perfect aanvullen en samen nog veel sterker staan om verregaande totaalconcepten te verzorgen voor hun klanten, werd in juni 2013 besloten om met gebundelde krachten voort te gaan. Vanaf dat moment nam Saskia de algemene leiding op zich, vastberaden om het gepersonaliseerde concept en de persoonlijke aanpak nog verder uit te bouwen.

Daarom specialiseren wij ons in echt drukwerk op maat, en bij voorkeur zelfs met volledige personalisering van elk item met de naam van de drager, of het nu een sleutelhanger is, een T-shirt of een veiligheidsjas. En dankzij de samenwerking met Me-Vents kunnen wij zelfs volledige totaalconcepten aanbieden voor al uw evenementen en organisaties.

Onze oplossingen

Bedrukt textiel
Spandoeken voor alle gelegenheden
Oplossingen voor uw beursstand
Beletteringen
Roll-ups
Vlaggen