Start Visie Contact

Bezoek ons

Nieuweweg 35
9500 Geraardsbergen


Telefoon: 0496 36 02 92


© 2010 Printermezzo
Alle rechten voorbehouden
Onze druk- en printtechnieken:
een oplossing
voor alle wensen

Digitale print: topkwaliteit en ideaal voor kleine oplagen!

Printermezzo werkt bij voorkeur met de allernieuwste druktechniek: digitale print.

De technologie die wij toepassen, legt geen laagje verf op het textiel, zoals zeefdruk, maar kleurt het textiel tot in de vezels. Daardoor kan de opdruk na verloop van tijd niet scheuren, barsten of loskomen. En dat is een enorm voordeel op elke andere druktechniek! Een digitale print is zelfs bestand tegen kookwas of industrieel wassen.

Bovendien werkt onze techniek volledig digitaal. Daardoor kunnen we uw textiel volledig personaliseren, zelfs met de naam van elke persoon afzonderlijk erop. Dankzij deze techniek moeten er ook geen films of zeven worden aangemaakt, wat u heel wat instelkosten bespaart! En als zelfstandige, KMO of vereniging kunt u zo natuurlijk heel wat besparen, voor dezelfde of zelfs een betere kwaliteit!

Doordat onze drukmethode geen verf- of inktlaag op het textiel legt, maar echt de vezels gaat kleuren, kiest u bij deze techniek natuurlijk wel beter voor een licht textiel, zodat de opdruk steeds goed zichtbaar blijft. Wij helpen u uiteraard graag bij de keuze van het textiel dat het beste bij uw imago past.

OOK DE KLASSIEKE TECHNIEKEN

Naast deze speciale, geavanceerde techniek kan Printermezzo u ook een traditionele opdruk aanbieden: zeefdruk, flex, flock... Alles is mogelijk. Laat ons dus gerust weten wat uw behoeften zijn, en wij zoeken voor u uit welke techniek het beste geschikt is voor uw textielbedrukkingen.

Zeefdruk

Bij zeefdruk wordt elke kleur apart op het textiel aangebracht. Dat betekent wel dat er druk- en instelkosten zijn per kleur. Hoe meer kleuren, hoe duurder uw opdruk dus wordt. Deze techniek is veeleer geschikt voor grotere oplages.

Flex

Bij flexbedrukkingen wordt de opdruk met een snijplotter uitgesneden uit een vel en vervolgens handmatig “gepeld”. Vervolgens wordt de opdruk met behulp van een hittepers overgebracht op het textiel. Doordat dit een arbeidsintensieve methode is, is ze vooral geschikt voor lage aantallen.

Flock

Flock is een net als flex een vel dat met een snijplotter wordt uitgesneden en vervolgens wordt “gepeld” en op het textiel aangebracht. Het verschil met flex is dat flock dikker is en bestaat uit haartjes die op een lijmlaag zijn aangebracht. Dat brengt reliëf in de opdruk, die ook heel zacht aanvoelt. Deze opdruk wordt vooral gebruikt voor wie een leuk effect aan zijn textiel wil geven.

Printflex

Printflex is net zoals flex, maar vóór het uitsnijden wordt het vel bedrukt met uw opdruk. Deze opdruk is in full colour, net als de digitale print, en is daardoor wel geschikt ter vervanging van de digitale print voor wie donker textiel verkiest. Deze techniek is wel minder duurzaam dan de rechtstreekse digitale textielprint, die onze favoriete en aanbevolgen drukmethode blijft.

Onze oplossingen


Gepersonaliseerd textiel voor particulieren, ondernemingen en verenigingen
Oplossingen voor uw beursstand
Gadgets en reclameartikelen
Roll-ups en banneroplossingen voor binnen
Spandoeken en bijhorende frames, met of zonder verlichting
Alle textielbedrukkingen, zelfs op een string!
Beletterde reclameborden
Stickers en alle vormen