Start Visie Contact

Bezoek ons

Nieuweweg 35
9500 Geraardsbergen


Telefoon: 0496 36 02 92


© 2010 Printermezzo
Alle rechten voorbehouden
Beursstands
die opvallen
en omzet genereren

Beursstands

Op een beurs moet u in de eerste plaats opvallen, en hoe kan dat beter dan met een kleurrijke stand? Printermezzo stopt uw stand in een kleurrijk en opvallend kleedje dat helemaal bij uw huisstijl past.

Reclamewanden


Een heel mooie, efficiŽnte en handige oplossing voor elke beurs, is een reclamewand. Dit type wand is heel compact om te vervoeren en bouwt u in minder dan vijf minuten helemaal in uw eentje op. Het dragende element plooit u in enkele seconden heel makkelijk volledig open of dicht. De wand zelf wordt heel eenvoudig met magneetstrips aangebracht op het skelet. Dankzij de magneten schuift alles automatisch op de juiste plaats.

De hele stand wordt bovendien geleverd in een handige koffer in hard plastic met wieltjes, die u indien gewenst ook nog eens als balie kunt gebruiken!


Balies

Een stand is natuurlijk nooit helemaal af zonder een leuke en handige balie. Printermezzo zorgt uiteraard voor een balie die helemaal bij uw stand past.

U hebt daarbij de keuze aan verschillende types: gewoon een desk, of een model met een plank aan de binnenzijde, zodat u een handige oplossing heeft om brochures klaar te leggen voor klanten die informatie komen vragen.
Brochurehouders

Een stand dient om uw producten en diensten aan te prijzen, en daar horen natuurlijk folders en brochures bij. Ook daarvoor heeft Printermezzo degelijke, maar compacte oplossingen.

Deze heel eenvoudige brochurehouders nemen amper plaats in tijdens het vervoer. Op uw stand klapt u ze gewoon uit en u hebt meteen een krachtig, in het oog springend middel om geÔnteresseerde beursbezoekers naar uw stand te lokken.

Onze oplossingen

Gadgets
Gepersonaliseerd textiel voor alle toepassingen
Professionele spandoeken en uithangborden
Vlaggen en wimpels
Stickers voor diverse toepassingen

Reclameborden en publiciteitspanelen
Textielbedrukking op alle formaten
Spandoeken en roll-ups voor buitengebruik
Beletteringen en car wraps
Banners met robuuste en elegante frames
Reclameborden en panelen
Gadgets
Professioneel textiel