Start Visie Contact

Bezoek ons

Nieuweweg 35
9500 Geraardsbergen


Telefoon: 0496 36 02 92


2010 Printermezzo
Alle rechten voorbehouden
Beletteringen:
een eenvoudige manier
om goed gezien te worden

Beletteringen

Beletteringen zijn een goedkope manier om goed en vaak gezien te worden, zeker als u ze op uw bedrijfswagens aanbrengt. Printermezzo ontwerpt een mooie, opvallende reclame voor uw vitrine of uw bedrijfswagen en brengt die ook op een professionele manier aan.

Beletteren


Het bekendste zijn natuurlijk beletteringen om reclame te maken voor uw onderneming of product. Printermezzo luistert naar uw wensen en ontwerpt en plaatst stijlvolle beletteringen, elegant, bescheiden, spectaculair of exuberant, zoals u verkiest!

De hele stand wordt bovendien geleverd in een handige koffer in hard plastic met wieltjes, die u indien gewenst ook nog eens als balie kunt gebruiken!


Car wraps

Zin om uw auto eens in een ander, kleurrijk kleedje te steken? Dat kan best! Printermezzo kan uw auto volledig inpakken in speciaal daarvoor ontwikkelde folie. Zo lijkt het of uw auto een nieuw verflaagje heeft gekregen, maar dan zonder de kosten om hem volledig te herspuiten. Op de foto hiernaast ziet u een zwarte Mini waarvan al een deel is ingepakt om hem volledig rood met blauw te maken.

Uiteraard kunnen we uw wagen ook inpakken met volledig bedrukte folie om er een kleurrijke, opvallende wagen van te maken!
Uitgesneden stickers

Een uitgesneden sticker (op het voorbeeld hiernaast in metaalfolie) heeft natuurlijk meer cachet dan een klassieke, bedrukte sticker. Wij snijden uw logo uit in de folie van uw keuze, en brengen die ook aan.

Onze oplossingen


Bedrukt textiel
Spandoeken voor alle gelegenheden
Oplossingen voor uw beursstand
Roll-ups
Reclamewanden
Vlaggen
Bedrukt textiel, van string tot tent
Spandoeken en uithangborden
Stoep- en andere reclameborden
Spandoeken en uithangborden