Start Visie Contact

Bezoek ons

Nieuweweg 35
9500 Geraardsbergen


Telefoon: 0496 36 02 92


© 2010 Printermezzo
Alle rechten voorbehouden
Banners en spandoeken
voor alle wensen
en gelegenheden!

Spandoeken en borden

Bij Printermezzo vindt u spandoeken in uiteenlopende vormen en formaten. Van een kleine roll-up tot een meterslang spandoek als uithangbord, u vraagt, wij maken het voor u!

Onze spandoeken worden gedrukt op een soepele PVC-ondergrond. Grote spandoeken worden daarna omgezoomd en voorzien van metalen ogen, zodat u hem met spanners kunt ophangen. Uiteraard kunnen wij u ook een frame meeleveren, zelfs in de gekste vormen als u dat wilt, en met of zonder verlichting, zowel voor binnen als voor buiten.

Spandoeken zijn een ideale manier om uw boodschap bekend te maken op evenementen, of om de boodschap geregeld te wisselen. Roll-ups zijn ideaal voor bijvoorbeeld een beurs of als u een evenement of eetfestijn sponsort, grotere frames kunnen perfect als uithangbord worden gebruikt, en voor een speciale actie, open dagen of in de eindejaarsperiode hangt u er gewoon tijdelijk een ander spandoek in. Kortom, spandoeken zijn de ideale oplossing als u op zoek bent naar efficiŽntie en flexibiliteit!

Voor een vaste oplossing voor de langere termijn kunt u ook kiezen voor een vast bord, zowel binnen als buiten. Printermezzo ontwerpt, creŽert en plaatst uw uithangborden of reclamepanelen volledig naar wens. Als u dat wenst, zelfs inclusief verlichting!

Klik snel door naar onze verschillende oplossingen!

Onze oplossingen

Textiel, gepersonaliseerd per stuk
Reclame- en uithangborden
Spandoeken met frame en verlichting
Beursstands
Roll-ups
Vlaggen